Meet de delegatie Hongarije!

Door Nina Moukimou (Hongarije)

De sfeer van de delegatie was fantastisch. De delegatie had zelf zó veel zin in het MEP dat ze van hun eigen geld een vlag hebben gekocht die hun delegatie representeert. Dit is een van de vele aspecten waaraan je kan zien dat de delegatie Hongarije zo trots is op hun land en alles over heeft voor het MEP. En voor Europa… Ook al kost dat hun privé vermogen.

Dit enthousiasme hebben zij heel goed voortgezet tijdens het MEP, want de delegatie moedigde elkaar echt aan, betrokken hun teamleden bij elkaar en vochten voor elkaar en met elkaar in de strijd naar een beter Europa. De saamhorigheid was dan ook sterk te voelen bij de delegatie Hongarije en bloeide in alle glorie. 

Tijdens de pauzes heerste er een fijne en ontspannende sfeer in de ruimte. Het voelde als een fijne verlichting na een zwaar en hevig debat wat veel inzet en aandacht vergde van het gedreven team. Nu kon er namelijk weer even gelachen worden, hoefde men elkaar niet aan te spreken met de formele titel en konden ze weer even gewoon zichzelf zijn. 

En in die verlichting en opluchting nam het gevoel van verbondenheid alsmaar toe en toe. Want wat we toen allemaal begonnen te realiseren (tijdens het gesprek wat zo natuurlijk en organisch, maar tegelijkertijd kom zo vertrouwd en ongerept aanvoelde) is dat we allemaal één zijn in dit mooie thuis wat wij Europa mogen noemen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: