Meet de delegatie Polen!

Door Sara Melief (Polen)

Mijn delegatie is die van Polen. Zoals we allemaal weten heeft Polen natuurlijk een hele sterke ideologie waar de meeste mensen die ik heb gesproken het niet mee eens zijn. De mensen uit mijn delegatie weten heel goed hun eigen mening te behouden terwijl ze misschien iets zeggen wat niet bij hunzelf past maar juist heel erg Pools is. onze delegatie bestaat uit drie meisjes en drie jongens die zich allemaal op hun eigen manier hebben verdiept in hun land, en op ieder hun eigen manier dus iets toevoegen aan de delegatie. Dit zorgt ervoor dat er naar alle IC’s en OC’s op een andere manier en een andere visie wordt gekeken. Soms zorgt dit voor lange discussies over één klein onderwerp, maar ook komt het zeker regelmatig voor dat het gewoon op een snel tempo gaat en het is gegarandeerd dat ze er vroeger of later met zijn allen op een goede manier uitkomen. Ik hoop dat jullie door dit artikel een beetje een beter beeld hebben gekregen van mijn delegatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: