De feedback-vergaderingen

Door Sara Melief en Sofia Mols (Polen)

Het duurt lang voordat iedereen er is, want iedereen moet van verschillende lokalen komen, maar na een paar appjes in de groepsapp komt iedereen. We beginnen niet gelijk, want de beamer wilde niet meewerken. Tja, de techniek hier op school blijft altijd een dingetje. Na een tijdje prutsen besluiten we om zonder beamer verder te gaan. Gelukkig had bijna iedereen een laptop mee. 

Deze vergadering is heel anders dan de commissievergaderingen, want het is informeel. Het verschil in het gedrag van de debaters was ook echt te merken. 

Als we dan eindelijk beginnen met de eerste resolutie, is er gelijk al veel verwarring. Er zijn wat dingen die niet helemaal kloppen. Dit wordt opgelost en de debaters doen een poging om gezamenlijk kritiek te leveren. De voorzitters stellen na deze poging voor om even op te splitsen in groepjes en de IC’s en OC’s van de andere commissie te verdelen. Dit gaat goed en de debaters werken goed. Er komen interessante punten naar boven en ze hebben een gezamenlijk ding om af te kraken, wat altijd goed werkt om een groep hechter te maken. 

De meppers krijgen hun feedback nog niet af, dus later tijdens een tussenuur zie ik ze nog even hard werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: