Meet de delegatie Spanje!

Door Nils Korving (Spanje)

Afbeelding met persoon, staand, gordijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

De Spaanse delegatie bestaat uit 5 actieve leden. De sfeer is vaak semi-formeel en vrij relaxed, hoewel er ook zeer formele momenten zijn. Er wordt in de pauze vaak eten gehaald bij de plaatselijke supermarkt. Waarvan vaak ook nog de rest van de vergadering van te eten is. De delegatieleden hebben allemaal hun eigen meningen en tijdens het overleggen en het stemmen is dit soms duidelijk te zien. Kortom de Spaanse delegatie is een mooie mix van relaxed en serieus. Dit maakt een goede delegatie die op veel vlakken sterk is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: