Spanje bereidt zich voor voor het plenaire debat

Door Nils Korving (Spanje)

De vergadering wordt in een formele sfeer gehouden. De voorzitter moet namelijk binnenkort kiezen wie hij naar nationaal MEP wil sturen. Er worden dus ook weer naambordjes gemaakt, er zijn beurten en de delegatieleden worden weer bij hun achternamen genoemd. Ook kreeg de delegatie een uitleg over het aankomende plenaire debat. De uitleg gaat vooral over de tactiek om bij het plenaire debat toe te passen. Gelukkig laten de Covid-19 maatregelen het toe om het plenaire debat fysiek te houden. Dit is positief omdat het een stuk makkelijker debatteren is fysiek dan via een online video-vergadering, maar het is waarschijnlijk ook erg vermoeiend. De vergadering was best productief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: