Interview: Polen heeft er zin in!

Door Sofia Mols

“Ik heb er vertrouwen in dat onze resolutie wordt aangenomen. Ik denk dat deze heel erg verspreid is over alle andere delegaties, we hebben al besproken met verschillende delegaties in de pauze en ons zelf op de hoogte gesteld van wie er voor en tegen zijn, en we hebben redelijk veel mensen die er voor zijn. Ik hoor hier en daar wel een paar puntjes, maar hier gaan we het in de debat over hebben. Maar volgens mij is onze resolutie vrij overzichtelijk, ik hoor wel van veel mensen dat ze het een lange resolutie vinden, maar hij is voordelig en belangrijk voor iedereen. We richten ons op klimaatverbetering en daar is heel Europa mee bezig, in dat opzicht hebben we wel veel tegenstanders.”

“Soms wordt er iemand achter mij gefilmd en dan wordt ik zelf half in beeld gebracht, dan kijk ik wel even op het scherm. Maar toen ik zelf aan het woord was heb ik er niet echt op gelet. Ze schakelen heel snel tussen de sprekers, dat doen ze wel goed.

Onze voorzitter had ons al gewaarschuwd voor het scherm. Of ik extra op mijn haar heb gelet vanochtend? Nee, dat bleef gewoon standaard procedure, daar is niet veel aan verandert haha. Maar ik heb wel iets meer op de details gelet.’”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: